Zahradnické práce - Vašus s.r.o.

Realizované projekty

Zahradní park Herálec - Vašus s.r.o. navrhla a vytvořila rozsáhlý zahradní park pro městys, který zahrnuje rozmanité prvky, jako jsou fontány, jezírka, zahradní sochy, chodníky a trávníky. Park se stal oblíbeným místem pro odpočinek a relaxaci pro místní obyvatele.

Vertikální zahrada v Humpolci - Vašus s.r.o. navrhla a vytvořila neobvyklou zahradu, která se rozprostírá po stěně budovy. Vertikální zahrada obsahuje rozmanité druhy rostlin a květin, a dodává budově živý a přírodní vzhled.

Ekologická zahrada Kejžlice - Vašus s.r.o. navrhla a vytvořila zahradu pro ekologickou farmu, která používá organické metody pro pěstování rostlin a zeleniny. Zahrada zahrnuje různé druhy rostlin a zeleniny, které jsou pěstovány bez použití pesticidů a umělých hnojiv.

Zahrada na střeše v Jihlavě - Vašus s.r.o. navrhla a vytvořila zahradu na střeše obchodního centra. Zahradu tvoří rozmanité druhy rostlin, keřů a stromů, které vytvářejí příjemnou zelenou oázu pro návštěvníky obchodního centra.

Zámecký park v Úsobí - Vašus s.r.o. navrhla a vytvořila rozsáhlý zámecký park pro historický zámek. Park zahrnuje starobylé stromy, květinové záhony, labyrinty a fontány. Zahradní architektura vytváří jedinečnou atmosféru a dodává zámku nádherný historický vzhled.

Heralec eko-zahrada Usobí