Články



Basketbalisté Los Angeles Lakers si odnáší třetí prohru z finále Západní konference NBA




Denverští basketbalisté jsou na prahu svého prvního postupu do finále play off NBA. V třetím semifinálovém zápase porazili na domácím hřišti Los Angeles Lakers v poměru 119:108 a nyní vedou 3:0 v sérii. Dosud se ještě nikdy nestalo, že by série měla takovýto průběh. Opět se výrazně zapsal do statistik rozehrávač Jamal Murray, který vstřelil stejně jako v předchozím zápase 37 bodů.




Los Angeles Lakers x Denver Nuggets, Game 3


Basketbalisté Miami Heat již podruhé panovali finále Východní konference NBA



Druhý finálový zápas Východní konference v play off NBA skončil vítězstvím basketbalistů Miami proti Bostonu s výsledkem 111:105. Série se nyní přesune do haly týmu Miami, kde se bude pokračovat v neděli a v úterý, přičemž Miami vede 2:0 na zápasy. Přes průběžné vedení Celtics o dvanáct bodů ve středečním utkání nedokázali zvítězit. Jimmy Butler opět exceloval v týmu Miami, který vstoupil do play off jako osmička, s 27 body, osmi doskoky a šesti asistencemi.



Miami Heat x Boston Celtics


Satoranskému s Veselým se sen o boji o titul Euroligy nadobro rozplynul. Barcelona podlehla Realu



Tomáš Satoranský a Jan Veselý se nedostanou do finále Evropské ligy. V pátečním semifinále Final Four byla Barcelona poražena tradičním rivalem Real Madrid 66:78 a v neděli se jim bude ve městě Kaunasu představovat v boji o třetí místo. Real se v utkání o rekordní jedenáctý triumf v soutěži střetne s Olympiakosem Pireus, který ve třetí čtvrtině obratem přehrál Monako 76:62.



Tomáš Satoranský